A A A
Je bent hier > Nieuws > Diversiteit betekent de kracht van het verschil

Met de slogan Wij werken aan de kracht van verschil maken wij vanaf deze week duidelijk dat wij diversiteit hoog in het vaandel hebben staan. Op 5 oktober is in Multi-Club Het Karwij in Kruidenwijk het eerste bord onthuld met het diversiteitsstatement van de organisatie erop. De komende weken komt dit statement in alle jongeren- en buurtcentra te hangen.

Directeur-bestuurder Gerard Boekhoff: “Wij willen dat iedereen zich bij ons thuis voelt en actief mee kan doen. Dat betekent dat iedereen zichzelf kan zijn, zich uitgenodigd en vrij voelt een mening te geven, zich kan ontwikkelen en zich gewaardeerd weet.”

 

5 Oktober is het de Dag van de Diversiteit en op 11 oktober is het Coming Out Day. Wij hijsen die dag, net als vele andere organisaties, de regenboogvlag bij ons bestuursbureau. De vlag blijft de hele maand oktober, de maand van de diversiteit, wapperen.

 

Kijk voor meer informatie op www.deschoor.nl/dekrachtvanverschil: daar vind je naast het statement ook een filmpje waarin de kracht van het verschil duidelijk wordt gemaakt door medewerkers.

Jongerenwerker Referinio Plet en directeur-bestuurder Gerard Boekhoff onthullen het eerste bord.Copyright De Schoor 2021