A A A
Je bent hier > Hulp > Ik heb een hulpvraag / Vroegsignalering

Gratis hulp bij beginnende betalingsachterstanden

Eén of meerdere schuldeisers hebben een betalingsachterstand gemeld. Het kan iedereen overkomen. Door bijvoorbeeld een scheiding of baanverlies. Wij gaan graag met je in gesprek over hoe wij jou kunnen helpen om je vaste lasten en eventuele achterstanden te betalen. Onze hulp is gratis.

 

Schakel onze hulp in  

Je staat er niet alleen voor. Schakel gratis hulp in van team Vroegsignalering. Wij staan voor jou klaar om je zo goed mogelijk in te lichten over de mogelijkheden. Je kiest zelf de best passende oplossing, want jij kent jouw situatie het beste

 

Wat doen wij?

Onze hulpverlening ziet er nooit hetzelfde uit, want iedere situatie is uniek. De een heeft behoefte aan losse betaalafspraken met schuldeisers. De ander wil zijn grip op de situatie terug. En weer een ander wil graag een schuldregeling. Jij bepaalt zelf welke richting je op wilt, en wij staan naast jou om mee te denken.

 

Informatie en advies

Wij kijken samen met jou naar je inkomsten en uitgaven. Wellicht heb je recht op voorzieningen waar je nu geen gebruik van maakt. En kunnen wij bespaartips geven. Als je wilt kunnen we je ondersteunen bij het maken van een betalingsregeling.

 

We zijn er voor jou

Kortom, onze ondersteuning is gericht op jouw persoonlijke situatie. Wij ondersteunen je graag om de stappen te zetten naar een schuldenvrij leven, zodat geldzorgen jou niet meer belemmeren.

 

Contactgegevens
Wij staan je graag telefonisch te woord. We zijn maandag t/m vrijdag tussen 09.30 en 12.30 uur bereikbaar via 036-2007999 of mail naar vroegsignalering@deschoor.nlCopyright De Schoor 2024