A A A
Je bent hier > Vrijwilligers > Vrijwilligers intropagina

 

Er zijn honderden vrijwilligers actief binnen het welzijnswerk in Almere.

 

Waarom?

  • Veel bewoners doen vrijwilligerswerk voor hun persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt jouw persoonlijke talenten, zet jouw kennis en vaardigheden in én doet ervaring op.
  • Anderen vinden het fijn iets voor een ander te betekenen, zich nuttig te maken of zich in te zetten voor de samenleving.
  • Weer anderen vinden het fijn via vrijwilligerswerk andere mensen te ontmoeten of te ontspannen.

 

Als vrijwilliger lever je een bijdrage aan onze projecten en activiteiten. Mede dankzij de vele vrijwilligers kunnen wij contact maken met minder actieve bewoners.

 

Wij bieden vrijwilligerswerk op maat. Er zijn veel verschillende soorten functies, van gastvrouw tot administratief medewerker, van klusjesman tot activiteitenbegeleider. Voor jong en oud. Klik hier voor het actuele overzicht van vrijwilligersvacatures.

 

Ben je vrijwilliger bij ons, dan ontvang je regelmatig een nieuwsbrief met actuele informatie. Nieuwsgierig naar deze nieuwsbrief? Dan kun je deze bekijken in het speciale nieuwsbrievenarchief Vrijwilligersnieuwsbrief.

 

Als je nog geen geschikte of bij jou passende vacature hebt gezien maar je je wel graag wil aanmelden, vul dan het aanmeldformulier in.

 

 Copyright De Schoor 2024