A A A
Je bent hier > Hulp > Ik heb een hulpvraag / Wijkteams

Het wijkteam is er voor je wanneer je vragen of problemen hebt waar je zelf niet uit komt. Ook als je op zoek bent naar vrijwilligerswerk, goede ideeën hebt voor jouw wijk of als je anderen in uw buurt graag wil helpen, kun je contact opnemen met het wijkteam. Dat kan altijd telefonisch via 14 036 of via het online meldingsformulier.

 

Op de website www.wijkteamsalmere.nl vind je alle Almeerse wijkteams en lees je waar en wanneer je er terecht kunt. Alle wijkteams organiseren spreekuren waar je zo binnen kunt lopen.

 

Belangrijke coronaupdate

Voorlopig houden alle wijkteams uitsluitend telefonisch spreekuur. Dit vanwege de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 
Het administratief spreekuur is alleen op afspraak - mits de situatie en ruimte dit toelaten. Bel 14 036 of vraag een gesprek aan via het online meldingsformulier.

 

Wil je afspreken met een wijkwerker? Dan kun je dit telefonisch of in het meldingsformulier aangeven bij het wijkteam. Een wijkwerker neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Hij of zij kijkt of de afspraak telefonisch of via beeldbellen kan. Zo niet, dan bepaalt de wijkwerker samen met jou of een afspraak op locatie nodig is. 

Wij vertrouwen op je begrip. 

Leuk om te lezen

 

Onze collega Lucia Fer, wijkwerker in wijkteam Tussen de Vaarten schrijft regelmatig een weblog over haar ervaringen. Nieuwsgierig? Je kunt ze hier lezen. 

 

Een aanrader: het boekje "Uit de praktijk gegrepen, een kijkje in de keuken van de wijkteams, tien inspirerende blogs van wijkwerkers". Deze kun je hier downloaden.Copyright De Schoor 2023