A A A
Je bent hier > Voor Netwerkpartners > Toeleiding voorscholen

Waar start spelend leren voor jouw kind?

 

Het begint op een Voorschool met VVE!
Vind jij het belangrijk dat jouw kind kan leren in een uitdagende en veilige omgeving? Een plek waar kwaliteit voorop staat? Vind jij het prettig om samen met professionals te werken aan de wensen en
behoeftes van jou en jouw kind?

 

Op een voorschool met Voor– en Vroegschoolse Educatie (VVE) is dit allemaal mogelijk. De meeste voorscholen zijn dicht bij huis en laag in de kosten. Wij vinden het fijn om jou zoveel mogelijk te betrekken bij de groep!

 

Probleemloos naar de basisschool met VVE
Het doel van VVE is ervoor te zorgen dat jouw kind de stap naar school zonder moeite kan zetten. VVE begint op de voorschool en loopt door tot en met groep 1 en 2 van de basisschool.

 

Uitdagende en leerzame VVE-activiteiten
VVE voorscholen zorgen ervoor dat jouw kind op een leuke en speelse manier wordt uitgedaagd en zich kan ontwikkelen. Door met andere kinderen te spelen leert jouw kind veel extra vaardigheden.

Door de goede begeleiding van jou en de pedagogisch medewerkers, oefent jouw kind ook in de omgang met andere kinderen en volwassenen. Dit stimuleert respect en verantwoordelijkheidsgevoel. Mooie bouwstenen voor hun toekomst!

 

Waar VVE-locaties bij jou in de buurt zijn?
Klik hier voor een overzicht van VVE-locaties en de aanbiedende organisaties.

 

Schrijf jouw kind vandaag nog in voor VVE!

 

Voor meer informatie over het toeleiden naar VVE kun je terecht bij De Schoor, Welzijn in Almere, je kunt mailen naar vve@deschoor.nlCopyright De Schoor 2024