A A A
Je bent hier > Over ons > Keurmerken

 

Aandacht voor kwaliteit

 

Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk

Op dinsdag 12 september 2023 ontving onze directeur-bestuurder Gerard Boekhoff het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk van Sociaal Werk Nederland. Tijdens een personeelsbijeenkomst reikte Lex Staal, directeur-bestuurder van Sociaal Werk Nederland het keurmerk uit.
 

Het kwaliteitslabel is mede toegekend vanwege het vakmanschap van de medewerkers die zich samen met stagiairs, vrijwilligers en buurtbewoners dagelijks inzetten voor het welzijn van de Almeerders. Dat doen ze in buurtcentra, jongerencentra, op de jeugdlanden, op scholen en in wijken en buurten.

 

Gerard Boekhoff: “Wij maken als organisatie meedoen in Almere voor alle bewoners mogelijk. Daar ben ik enorm trots op. Onze 280 collega’s, 68 stagiairs en 691 vrijwilligers zetten zich in om die deelname mogelijk te maken: vol passie en professionaliteit. Het ontvangen kwaliteitslabel maakt duidelijk dat we onze organisatie goed op orde hebben.”
 

Het kwaliteitslabel is ontwikkeld op initiatief van branchevereniging Sociaal Werk Nederland in nauwe samenwerking met de leden. Met het Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk laten we als welzijnsorganisatie zien dat we staat voor kwaliteit en continu werken aan de verbetering van de dienstverlening: aan opdrachtgevers, samenwerkingspartners en bewoners.

 

 

ANBI
Algemeen nut beogende instellingen (ANBI's) kunnen gebruik maken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften en de energiebelasting. De belastingdienst heeft (stichting) De Schoor aangewezen als een ANBI.

RSIN nummer stichting De Schoor:  008993117 
De Schoor volgt voor haar personeel de cao Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.

Informatie over beloning Raad van Toezicht en directeur-bestuurder is terug te vinden in onze jaarlijkse Verantwoording.

 

Klik hier om het ANBI document juni 2021 te downloaden.
 
Meer weten? Kijk op www.belastingdienst.nl
 Copyright De Schoor 2024