A A A
Je bent hier > Over ons > Keurmerken HKZ en ANBI

 

Keurmerk Sociaal Werk
Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook sinds eind 2009 in het bezit is van de HKZ-certificaat Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.
September 2018 zijn wij opnieuw doorgelicht en hebben we het keurmerk opnieuw voor drie jaar gekregen. Dit betekent dat De Schoor niet alleen in staat is het keurmerk te behalen, maar deze ook te behouden! Met dit keurmerk tonen wij aan dat we over een kwaliteitssysteem beschikken waarin de klant centraal staat.
Sinds januari 2019 maken de teams Maatschappelijk Werk, Maatwerk Ondersteuning Schuldstabilisatie en Sociaal Raadslieden ook deel uit van De Schoor. Voor deze teams geldt het keurmerk Sociaal Werk (nog) niet.

 

Stichting HKZ
Stichting HKZ stimuleert werken aan kwaliteit vanuit het perspectief van de consument. HKZ is een kwaliteitsinstituut. Zij stellen kwaliteitsnormen op voor een groot aantal branches in zorg en welzijn. Deze normen hebben de internationaal erkende ISO 9001:2015-normen als basis en omvatten daarnaast branchespecifieke eisen. Zie voor meer informatie www.hkz.nl.

 

ANBI
Algemeen nut beogende instellingen (ANBI's) kunnen gebruik maken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften en de energiebelasting. De belastingdienst heeft (stichting) De Schoor aangewezen als een ANBI.

RSIN nummer stichting De Schoor:  008993117 
De Schoor volgt voor haar personeel de cao Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.

Informatie over beloning Raad van Toezicht en directeur-bestuurder is terug te vinden in onze jaarlijkse Verantwoording.

 

Klik hier om het ANBI document juni 2021 te downloaden.
 
Meer weten? Kijk op www.belastingdienst.nl
 Copyright De Schoor 2021