Kalender > Burendag in verschillende buurtcentra

Op zaterdag 28 september 2019 viert Nederland voor de veertiende keer Burendag. Samen met je buren allerlei activiteiten ondernemen die de buurt leuker maken en buren door heel Nederland nader tot elkaar brengt. Iedere buurt organiseert naar eigen idee activiteiten: van buurtontbijtjes tot zeskampen en schoonmaakacties.

Uiteraard doen ook verschillende buurtcentra van De Schoor mee! Klik hier voor de locaties en programma's van buurtcentra als Amerika, Het Boegbeeld, Cartoon, Cobra, Kolkzicht en De Ruimte. En niet te vergeten het eilandenfestival.

Let op: niet alle buurtcentra organiseren hun burendag op zaterdag 28 september. Buurtcentrum Cobra bijvoorbeeld al op vrijdag 27 september.

Klik op de afbeeldingen om te vergroten               

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is Burendag?
Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gevierd.

Op Burendag voeren buren overal in Nederland hun goede ideeën uit eventueel met een bijdrage van van het Oranje Fonds (maximaal € 400,=). Dit jaar willen het Oranje Fonds en Douwe Egberts er een nóg groter succes van maken. Doe jij ook mee? Klik hier voor meer informatie. Het is mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je in dit vierde weekend van september Burendag viert.

Voor meer informatie, klik hierMeer kalender > 1 | 2
© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl