A A A
Je bent hier > Voor Netwerkpartners > Collega's delen speciale Vrijheidssoep uit

Als er bij het Initiatievenbureau van De Schoor, Welzijn in Almere een kans voorbij komt om samen te werken, dan grijpen we deze met beide handen aan! Zeker als het gaat om verbindingen te leggen zodat alle Almeerders mee kunnen doen. Flevour Box stelt 500 blikken soep beschikbaar: speciale vrijheidssoep die rond 5 mei wordt uitgedeeld.

 

Medewerkers van De Schoor gaan deze blikken soep uitdelen aan diverse Almeerders: aan jongeren die deelnemen aan het project Learn2Work, maar ook aan senioren en Almere Haven en aan gezinnen die wat extra hulp kunnen gebruiken.

 

Het is goed om eens extra stil te staan bij het thema vrijheid: wat is het eigenlijk en wat betekent vrijheid voor ons in deze bijzondere coronatijd? Wat doen we voor onszelf, maar ook voor een ander om deze vrijheid te ervaren? Een mooi moment om daar tijdens het nuttigen van deze speciale vrijheidssoep over na te denken!

 

Op de foto met Flevolandse zakenvrouw 2019 Nasima El Bachiri-Ouamar. Zij heeft met haar schoonmaak bedrijf nog 50 blikken vrijheidssoep extra gedoneerd aan De Schoor.Copyright De Schoor 2021