A A A
Je bent hier > Kalender > The Jaeger Experiment brengt jazz naar Theater De Glasbak!

Op 12 april 2024 kan je genieten van de betoverende klanken van jazztrio ‘The Jaeger Experiment’. Gevormd aan het HKU Conservatorium in Utrecht, staat dit dynamische trio garant voor een avond vol muzikale ontdekkingen.


The Jaeger Experiment bestaat uit de getalenteerde Kim Jaeger aan de piano, de bedreven Marre de Graaff op de elektrische bas en de ritmische virtuoos Christian Palmieri op drums. 
Oorspronkelijk bijeengekomen om de composities van Kim te verkennen, heeft het trio een unieke synergie ontdekt die hun muziek een eigen identiteit geeft. Hun geluid weerspiegelt een smeltkroes van invloeden, variërend van jazz tot Latijns-Amerikaans, Afrikaans, flamenco en Braziliaans. Dit resulteert in een levendige mix van gestructureerde composities en spontane creativiteit, waardoor ze opvallen in de hedendaagse jazzscene.
Tickets voor dit betoverende optreden zijn verkrijgbaar voor slechts €12,50 per stuk, inclusief een welkomstdrankje om de avond te beginnen. 


Kaartverkoop gaat via Eventbrite. Voor meer informatie, neem contact op met Theater De Glasbak via aanmeldingendeglasbak@deschoor.nl of kijk op Facebook!Copyright De Schoor 2024