Nieuws1 | 2
Geen afscheid zonder knallend eindspektakel!
Dit jaar spelen de Zinspelers in de kerstvakantie maar liefst 12 voorstellingen, van 20 t/m 26 december, van het rebelse sprookje ‘Peter Pan’. Het is de achtste editie van dé familie-kerstvoorstelling van Almere, die we sinds 2003 produceren. Peter Pan is een komische en tegelijkertijd speelse voorstelling met toneel, dans, en zang, geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar.
Lees verder

Brede school Het Vlechtwerk organiseert Halloween Party
Vrijdag 28 oktober organiseert brede school Het Vlechtwerk een Halloween Party in buurtcentrum De Cartoon. Kosten € 1,50 inclusief een drankje en iets lekkers.
Lees verder

Halloween disco van brede school Letterland
Brede school Letterland organiseert op vrijdag 28 oktober een heuse Halloween disco in buurtcentrum Het Boegbeeld op vrijdag 28 oktober.  Let op: we werken dit keer met voorverkoop(data) ...
Lees verder

6e Editie van Scaryland op Jeugdland Stad
Zaterdag 29 oktober is het dan weer zo ver: de 6e editie van Scaryland op Jeugdland Stad. Jeugdland Stad wordt voor één avond omgetoverd tot het grootste griezelparadijs van Almere. Deze avond is geschikt voor jong en oud.
Lees verder

Vind jouw baan!
Je hebt wel een idee van wat je wil maar hoe vind je werk? Online solliciteren, social media gebruiken en netwerkgesprekken voeren, het komt allemaal aan bod in de training Vind jouw baan! En natuurlijk ga je aan de slag met je CV, leer je hoe je een goede brief schrijft en oefenen we met sollicitatiegesprekken.
Lees verder

Gitaarles in De Ruimte
In Sterrenschool De Ruimte kun je deelnemen aan 6 workshops gitaar spelen. Deze serie start op 3 november a.s.
Lees verder
Nieuws1 | 2

Accommodaties

Kalender1
Kalender1Film
Almere Haven 40 Jaar - Steelo,Jaykay en Doominoo
© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl