Nieuws1
Programma Zeker bewegen voor ouderen van start in oktober
Heeft u vroeger ook veel bewogen, maar lukt dat nu niet meer? Of bent u bang om te vallen? Doe dan mee met “Zeker Bewegen” Leer hoe u veilig kunt vallen. Met praktische oefeningen om ook weer op te staan en verder te gaan. En met spierversterkende en balansoefeningen. Het is bedoeld voor iedereen die weer vrij wil bewegen.
Lees verder

Wat doe jij met je vakkennis? Open huis op 28 september bij Participatiefabriek
De Participatiefabriek is een werkervaringsproject en biedt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt perspectief op werk. Naast taakgerichte werkbegeleiding is een belangrijk onderdeel van het traject het aanbieden van trainingen. Wij zoeken mensen ‘in between jobs’, zzp’ers of ge- pensioneerd die beschikbaar zijn voor de functie van leermeester, trainer of taalcoach.
Lees verder

Cursus Chinese taal en cultuur
Vanaf donderdag 28 september kun je in buurtcentrum Amerika deelnemen aan een 8-delige taal en cultuurcursus Chinees. Inschrijven kan bij het buurtcentrum, kosten € 1,-- per keer.
Lees verder

Buurtcentra zamelen doppen in voor KNGF
Wij dragen het KNGF een warm hart toe. Daarom kunt u de hele maand oktober al uw plastic doppen inleveren in alle buurtcentra. Wij zorgen er voor dat deze bij dit mooie initiatief terecht komen.&nb...
Lees verder

Opening Buurtkamer in 't Kardoes
In 5 buurtcentra gaan dit jaar Buurtkamers van start. Ruimtes waar bewoners gratis gebruik van kunnen maken om met elkaar af te spreken of om samen activiteiten te organiseren. In 't Kardoes gaat de eerste Buurtkamer op 13 oktober officieel van start.
Lees verder

Rijdt u nog even goed als 20 jaar geleden?
Veel senioren zijn uitstekende, rustig rijdende automobilisten. Maar toch…. zelfs bij ervaren automobilisten sluipen er naar verloop van jaren kleine foutjes in het rijgedrag. Bovendien is de afgelopen 15 jaar 40% van de verkeersregels veranderd. Kortom: tijd voor een ieder boven de 65 jaar om een keer te testen of zijn of haar rijstijl verbetering behoeft!
Lees verder
Nieuws1

Accommodaties

Kalender1 | 2
Kalender1 | 2Film
Vlog 2 Learn2Work
© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl