Kalender > Mindfulness in De Wieken

Altijd al een cursus mindfulness willen volgen? Binnenkort kan dat! In februari 2019 wordt de training, in samenwerking met buurtcentrum De Wieken, éénmalig heel voordelig aangeboden.

Deze training is een investering in jezelf en de kwaliteit van jouw leven. Er zijn acht bijeenkomsten op dinsdagochtend vanaf 5 februari 2019. 

Wat is mindfulness?
John Kabat-Zinn, de ontwikkelaar van dit programma omschrijft mindfulness als: 
op een speciale manier oplettend zijn: bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zónder te oordelen.

Dat klinkt eenvoudig maar vaak zijn we met onze gedachten bij het verleden of bij wat er in de toekomst allemaal moet gebeuren. We leven op de automatische piloot en zijn soms kritisch naar onszelf of anderen. Mindfulness biedt de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen en op een andere manier om te gaan met stress of spanning. 

De trainer
De training wordt verzorgt door Judith Veira-van Dijk. Zij heeft de opleiding mindfulness trainer gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en heeft jaren ervaring als trainer/coach in het bedrijfsleven. 

Voorwaarden
Na aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek om te kijken of deze training op dit moment goed bij jou past. Om het meeste uit de acht weken te halen wordt er van je gevraagd om thuis te oefenen. Hou er rekening mee dat je hiervoor ongeveer een uur voor vrijmaakt. Ook is het belangrijk dat je bij de alle acht sessies aanwezig kunt zijn!

Wanneer
Vanaf dinsdag 5 februari 2019 wekelijks van 09.00 tot 11.30 uur. 
Op zaterdag 23 maart 2019 is er een stiltedag.

Kosten
De kosten zijn eenmalig €25,-
Met dit bedrag worden de materialen voor de training betaald, zoals het werkboek en een bijdrage voor het gebruik van de ruimte is hierin inbegrepen.

Voor de oefeningen hebt je een yoga mat en eventueel een meditatiekussen nodig.


Meer informatie  www.heartfeltmindfulness.nl 
Aanmelden of vragen stellen bij voorkeur per e-mail: info@heartfeltmindfulness.nl of telefonisch op 06-24429418Meer kalender > 1 | 2 | 3
© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl