Kalender > Buitenspeeldag in Literatuurwijk

Op woensdag 13 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd. Tijdens deze dag is heel Nederland één grote speelplek! Natuurlijk mag Literatuurwijk niet ontbreken, want buitenspelen is gezond en leuk!

Het belooft een waanzinnige dag te worden en alle kinderen uit de wijk zijn welkom van 12.30 tot 15.00 uur. 

Kinderen kunnen mee doen aan streethockey, volleybal en streetdance. Er zijn springkussens en kinderen kunnen zich laten schminken. Ook zijn er kennismakingsclinics yoga en conditie schaken.

Naast het verkeerparcours en de oud Hollandse spelletjes, is er ook gedacht aan de kleinste onder ons; er is namelijk een peuterpleintje vol leuke activiteiten. Verder zijn er hapjes en drankjes en is er nog veel meer te beleven!

Waar: op het schoolplein van Brede school Letterland en International Primary School aan de A. Roland Holststraat 58 in Almere.

De Buitenspeeldag is een initiatief van Jantje Beton en Nickelodeon en is alweer de 11e editie met als doel kinderen onbezorgd te laten spelen. Deze dag wordt georganiseerd door het kinderopbouwwerk van De Schoor en door de activiteiten coördinator van de International Primary School samen met vele vrijwilligers. De Buitenspeeldag is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Wijkbudget.Meer kalender > 1
© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl