Nieuws > Wegwijs in Almere zoekt vrijwilligers

Het Wegwijs in Almere huisbezoek is inmiddels een bekend begrip in Almere. Het huisbezoek is geen doel maar een middel om het gesprek aan te gaan met senioren, met als insteek: “Hoe gaat het met u?”. Ook in de coronatijd is Wegwijs in Almere gewoon doorgegaan. De vrijwilligers hebben telefonisch en via tuin- of voordeurbezoeken toch senioren kunnen informeren. Juist nu is het extra fijn om een luisterend oor te kunnen bieden en het werk wordt dan ook erg gewaardeerd.

In september starten wij bij voldoende aanmeldingen met de Wegwijs-training voor de nieuwe vrijwilligers van Wegwijs in Almere.

We zijn nog op zoek naar nieuwe
enthousiaste vrijwilligers!


Weet u iemand die het leuk vindt om met senioren te werken? Het is leuk en flexibel vrijwilligerswerk. De vrijwilligers maken zelf de afspraken met de senioren en 1 x per 6 weken is er een vrijwilligers-bijeenkomst waarin de huisbezoeken worden be-sproken en verdieping in verschillende onder-werpen wordt aangeboden.

Wat is Wegwijs in Almere
Vrijwilligers van Wegwijs in Almere begeleiden senioren naar activiteiten, vrijwilligerswerk, voorzieningen en informatie over zorg, wonen en welzijn. Bent u op zoek naar een ontspannende of sportieve activiteit, een cursus, vrijwilligerswerk, vervoer of informatie over wonen, zorg en welzijn en kunt u wel wat hulp gebruiken bij deze zoektocht? Vrijwilligers van Wegwijs in Almere maken u graag verder wegwijs in Almere.

Aanmelden of meer informatie?
Soraya Koning
coördinator Wegwijs in Almere
tel 06 4274 1970
e-mail skoning@deschoor.nl

 

 

 © De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl