Nieuws > Parkinson Café Almere 8 sept weer van start

In augustus is het nog even stil rond het Parkinson Café Almere, maar het comité is erg blij dat er vanaf september weer bijeenkomsten kunnen zijn. Gehoopt wordt dat dit jaar het 10-jarig bestaan alsnog gevierd kan worden.

Alle bijeenkomsten zijn op de tweede dinsdagmiddag van de maand van 13.30 - 15.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) in het Filmwijkcentrum aan het Walt Disneyplantsoen 76-78. Alles is gratis voor leden en als er nog plaats over is, betalen niet-leden 5 euro.

Omdat er op dit moment maar 20 mensen in de zaal mogen, is aanmelden gewenst. Dit kan via:  
info@parkinsoncafealmere.nl

Let op: alle bijeenkomsten zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom corona.

Hieronder het programma voor de eerste twee data:

8 september
Suzan Abee verzorgt een creatieve middag. Suzan heeft een Praktijk voor Expressie en Gewaarzijn in Almere Haven. Er wordt met verschillende materialen gewerkt op doek. Deze materialen worden gebruikt voor toevalstechnieken waarbij het dus draait om het laten ontstaan van vormen/ vlakken/ kleuren, etc.  Laat de controle los en het materiaal doet z’n werk. Er wordt gewerkt met acrylinkt, bisters (poederverven), en alcohol-inkt. Iedereen kan het en gaat met een eigen, uniek werkje naar huis.

13 oktober
Lindy Hartman geeft een lezing over de invloed van licht bij Parkinson patiënten. Lindy is psycholoog en aangesloten bij ParkinsonNet Almere. Een jaar geleden is er een promotieonderzoek afgerond over dit onderwerp en verwacht wordt dat het een boeiende bijeenkomst zal worden.© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl