Nieuws > Buurtsportcoaches fietsend en zichtbaar in de wijk

Onze buurtsportcoaches hebben onlangs fietsen in ontvangst genomen van Richard Fokker. “De buurtsportcoaches proberen alle Almeerders in beweging te brengen. Door zich op de fiets te verplaatsen zijn de buurtsportcoaches nu beter zichtbaar en benaderbaar en geven zij ook nog eens het goede voorbeeld. Daarnaast is de fiets een snelle en duurzame wijze van verplaatsen.” aldus Michael Buth, teamleider van het team sport bij De Schoor.

Richard Fokker, eigenaar van de gelijknamige fietsenwinkel in Almere Haven, is blij de fietsen te mogen leveren: “er is al een aantal jaar een fijne samenwerking met De Schoor, onder andere voor het fiets verkeersexamen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen met vertrouwen en op een veilige fiets deelnemen aan het verkeer. Daarnaast is fietsen natuurlijk hartstikke gezond. Het is mooi dat de buurtsportcoaches nu het goede voorbeeld geven”.

De buurtsportcoaches zijn bij diverse evenementen in de voorjaarsvakantie: kijk in de kalender op deze pagina voor alle informatie.

Op de fiets zijn de buurtsportcoaches goed zichtbaar in de wijk.
V.l.n.r: Sebastiaan Kempers, Erwin Duits, Richard Fokker, Leonie Gleiser. (Foto: Michael Buth)© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl