Nieuws > Gratis voorstelling op 10 en 11 december

Alle leerlingen van groep 7 en 8 of het eerste jaar van de brugklas in Almere zijn via school uitgenodigd voor de theatervoorstelling ‘Ik ben van mij!’. Een voorstelling gespeeld door Almeerse jongeren waarbij  vriendschappen, seksuele weerbaarheid en respect de rode draad zijn. De scènes zijn herkenbaar voor jongeren en maken ze zo bewust van de valkuilen van grenzen in (seksuele) relaties.

De voorstellingen zijn gratis en worden gegeven op 10 en 11 december 2018. Ze worden aangeboden door ‘Ik ben van mij Almere’ (project van De Schoor en Artlife Workshops). 

De theatervoorstelling wordt op de volgende data en tijden uitgevoerd:

Op 10 december om 13:00 uur
Op 11 december om 09.30 uur, 11:00 uur of 13:00 uur

Locatie: Kunstlinie Almere Flevoland

Entree: Gratis  

 

  Klik op de afbeelding om te vergroten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Ik  ben van mij’  is een vervolg op de campagne WE CAN Young met een duidelijk doel: dat jongeren respectvol met elkaar omgaan en zich bewust zijn van grenzen als het gaat om seks en relaties.  Omdat mannen en vrouwen wel gelijkwaardig zijn, maar niet hetzelfde. Als iemand meer macht heeft of sterker is en dit misbruikt, is dat een probleem. Dit misbruiken van het verschil tussen mannen en vrouwen noemen wij genderongelijkheid. 

Neem voor meer informatie contact op met Linda de Vries van het Team jongeren in Het Karwij / Multi-Club via devries@deschoor.nl 

 

 © De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl