Nieuws > Jongerenwerk De Schoor op de Leefstijlmarkt

Op 5 oktober 2018 vond de leefstijlmarkt plaats in Corrosia, Almere Haven. Er waren veel organisaties te vinden zoals Tactus, Zorggroep Almere, Plangroep en natuurlijk De Schoor met ouderenwerk, opbouwwerk en sportbuurtcoach Bianca Fritz. Het team jongerenwerk van Almere Haven (Trapnotov), was natuurlijk ook op deze markt te vinden!

Het was een mooie gelegenheid het programma bekend te maken en de bezoekers werden verwend met gezonde hapjes, gemaakt door de jongeren. De Schoor heeft weer veel netwerkpartners en Havenaren gesproken en er zijn weer nieuwe ideeën uitgerold voor het komende jaar.

De Leefstijlmarkt is een initiatief van Zorggroep Almere en Gemeente Almere. U kunt gratis uw bloeddruk, glucose en cholesterol laten meten, tips en trucs krijgen over het bereiden een gezonde budgetmaaltijd en stoppen met roken. U laten adviseren over opvoeden, omgaan met overgewicht bij kinderen en sporten bij u in de buurt. Plangroep, Wijkverpleging van Zorggroep Almere, de Podotherapeute en het Wijkteam Haven waren onder andere van de partij.

Kortom was heel veel te doen, te zien en te beleven. Heeft u de Leefstijlmarkt gemist? Kom dan zeker de volgende keer!© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl