Nieuws > Bruisende week in Almeerse buurtcentra

In de buurtcentra vinden dagelijks veel activiteiten plaats waar alle Almeerders aan deel kunnen nemen. Vorige week waren er twee activiteiten die veel aandacht en bezoekers hebben getrokken! De nationale kinderzwerfboekdag en de Koffiemorning van St. Opkikker zijn door onze sociaal beheerders en vrijwilligers fantastisch georganiseerd.

Nationale kinderzwerfboekdag
Het feestje begon met de nieuwe boeken welke we vanuit Nationaal Kinderzwerfboek hebben ontvangen. De vrijwilligers hebben het thema griezelen genomen om een leuke kinderactiviteit op te zetten.

Op veel locaties is er geknutseld. Spookjes zijn voorbij gekomen, griezelige kleurplaten, enge verkleedpartijtjes, spannende voorleesverhalen en nog veel meer.

Ik denk een fantastische dag om op terug te kijken.

 

Koffie morning van St. Opkikker
Ieder jaar organiseert St. Opkikker een koffie morning met als het idee gezelligheid, ontmoeten onder het genot van koffie/thee en iets lekkers. Na afloop kan er een donatie gegeven worden aan St. Opkikker.

De meeste buurtcentra hebben deze ochtend gehouden op donderdag 5 oktober. Taart, koekjes, cake, chocola, het lekkers was volop aanwezig. Naast de lekkernijen werd ook de thee en koffie aangeboden door het buurtcentra.

De donaties komen volledig ten goede aan St. Opkikker. Eind volgende week als alle ochtenden zijn geweest maken we het totale bedrag bekend. © De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl