Nieuws > Multi-Club: super leuke activiteiten voor meiden!

Superleuke meidenactiviteiten afgelopen weken in de Multi-club. Verschillende meiden uit de groepen 7 en 8 deden mee met activiteiten als hightea, cakepops maken, filmmiddag, showergelly’s en slijm maken. En dat alles dankzij twee super actieve jonge meiden uit de Kruidenwijk.

Ik ben zo trots op Meryem en Liena! Zomaar stapten ze hier weer binnen na jaren niet binnen geweest te zijn. Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje, en dat is al 5 jaar geleden, leerde ik Meryem kennen. Met haar zus deed ze mee aan een aantal weken meidenactiviteiten. Na mijn zwangerschapsverlof zag ik haar niet meer. Tot een paar weken geleden. Toen stapte ze samen met Liena, ook een bekende van Multi-club, hier naar binnen. Wij willen wat organiseren voor de meiden en wij hebben leuke ideeën! En of ze die hadden!

Samen met stagiaire Fleur gingen ze om tafel en maakte een plan en een flyer. De eerste keer waren er 18 meiden gekomen. Echt een compliment naar deze jonge organisatietalenten. De komende weken gaan ze lekker door met leuke meidenactiviteiten organiseren op de woensdagen van 14 uur tot 16 uur.

Volgende week een gezellige Bingo! Wij zijn trots op zulk talent in de wijk en weten zeker dat er nog veel meer kinderen en jongeren zo’n organisatietalent hebben! Heb jij ook leuke ideeën?  Wij zijn er voor jullie! Mail dan naar devries@deschoor.nl© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl