Nieuws
Nieuwe openingsdagen speeltuin De Speelhaven, Jeugdland Stad en Jeugdland Buiten
Na een winterstop van twee maanden zijn sinds 1 februari Jeugdland Buiten, Jeugdland Stad en speeltuin De Speelhaven weer open! Jeugdland Haven is helaas nog enige tijd gesloten in verband met hun verhuizing naar een nieuwe locatie. De openingstijden zijn dit jaar gewijzigd t.o.v. voorgaande jaren. Dit heeft te maken met de bezuinigingen op welzijn.
Lees verder

Almeerse schuldstabilisatie vooruitstrevend
Afgelopen jaar heeft de gemeente Almere deelgenomen aan fase I van het onderzoek Het stabilisatietraject: succes- en faalfactoren. Op de website www.almerekracht.nl staat een interessant artikel hierover met de bevindingen en de aanvullende onderzoeksvragen.
Lees verder

Cursus Creatief Leven tegen eenzaamheid
Op woensdag 26 februari start een nieuwe cursus Creatief Leven. Wie zich vaak eenzaam voelt weet dat het een gevoel is waar je snel vanaf wilt. Maar eenzaamheid los je niet op door alleen maar...
Lees verder

Ruimtes beschikbaar in Kolkzicht en Corrosia
Er zijn ruimtes beschikbaar in twee van onze buurtcentra. Wat zou u willen doen in een deze mooie ruimtes? Zoekt u toevallig een ruimte voor een wekelijkse activiteit? Laat het ons weten!
Lees verder

Internationale Vrouwendag in Almere
Op zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dit jaar is het thema van de dag ‘Vrijheid’; iets wat nog steeds niet voor iedere vrouw vanzelfsprekend is. De gemeente Almere biedt in samenwerking met Vrouw & Wijzer van De Schoor, Welzijn in Almere, een uitgebreid middagprogramma aan om stil te staan bij Vrijheid.
Lees verder

Open huis Corrosia
Save the date. Elk jaar zetten we de deuren wijd open tijdens ons Open Huis. Kom kijken en ontdek wat er allemaal te doen valt in Corrosia. Zo ook zaterdag 14 maart. Van 12.00 tot 23.00 uur is er veel te doen en zien.
Lees verder
© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl