A A A
Je bent hier > Nieuws > Kwintes en De Schoor: samen in actie voor innovatieve ambulante hulpverlening

Kwintes en De Schoor: samen in actie voor innovatieve ambulante hulpverlening

Vanaf september werken Kwintes en De Schoor nauw samen aan een andere vorm van lichte dagbesteding voor cliënten van Kwintes. Daar waar zij eerder vaak thuis dagbesteding aangeboden kregen, gebeurt dit vanaf nu steeds vaker in buurtcentrum De Cartoon in de Stripheldenbuurt. 

 

Sigmund Razab-Sekh, projectleider team Begeleiding Aan Huis Almere van Kwintes: “wij vinden het belangrijk dat onze cliënten kwalitatief goede zorg mogen verwachten. Wij werken daarom altijd aan verbetering van onze diensten. Het is fijn dat cliënten nu terecht kunnen in het buurtcentrum. Gewoon om anderen te ontmoeten, om deel te nemen aan de activiteiten, maar ook voor een afspraak met hun vertrouwde professional.”

 

Op dinsdag 9 november vond in buurtcentrum De Cartoon de feestelijke aftrap plaats van de pilot Haalzorg.

 

Projectleider Ellis de Bruine van De Schoor is blij met deze nieuwe vorm van samenwerken: “het buurtcentrum moet een afspiegeling zijn van de wijk. Dit betekent dat iedereen hier welkom is. Door de drempel voor de cliënten van Kwintes te verlagen, hopen we dat ook zij steeds vaker het buurtcentrum weten te vinden én deel gaan nemen aan de activiteiten. Dit biedt goede mogelijkheden voor ontmoeting voor alle bezoekers.”
 Copyright De Schoor 2021