A A A
Je bent hier > Nieuws > Vrijwilligers gezocht voor de Repair Café’s

Op 3 augustus gaat het Repair Café in Waterwijk weer open en op 21 augustus is het Repair Café in Stedenwijk ook weer open. In september gaan alle Repair Café’s weer open volgens het vaste schema. Voor data en locaties kijk op www.repaircafe-almere.nl/

Stadsgenoten kunnen dan weer langskomen met hun defecte spullen voor reparatie.

Het Repair Café Almere is een initiatief van De Schoor en een aantal samenwerkingspartners dat repareren promoot als alternatief voor weggooien. Het café behoudt reparatiekennis en wil doormiddel van het organiseren van repareerbijeenkomsten de sociale cohesie in de buurt/wijk versterken. 


Vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar! 
De initiatiefnemers organiseren elke maand een Repair Café. Er zijn verschillende locaties in Almere. Inwoners van Almere kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs, weer in orde te maken. 
 
Repair Café Almere zoekt nog vrijwilligers met vaardigheden op het gebied van kleding/textiel om tijdens de Repair Café-bijeenkomsten aanwezig te zijn als reparatiedeskundige. Ben jij dit en vind je het leuk om je kennis te delen met stadsgenoten? Meld je aan als vrijwilliger.
 
Meer over de achtergrond en doelstellingen van het Repair Café Almere lees je op de www.repaircafe-almere.nl/  

Op 11 september starten we een nieuw Repair Café in Almere Poort. Elke tweede zaterdag van de maand is dat in buurtcentrum De Ruimte van 10.00 tot 13.00 gelegen aan het Nimfenplein 1.
 Copyright De Schoor 2021