A A A
Je bent hier > Luister podcast 3: Vakantie...In Almere met een vakantiewens van burgemeester Franc Weerwind

Wij hebben schrijver, onderzoeker en podcastmaker Eelco Visser gevraagd Almere te gaan ontdekken. In 10 afleveringen van exact 20 minuten en 21 seconden, rondom belangrijke maatschappelijke thema's en als nieuwsgierige buitenstaander. Wat is Almere voor een stad? Wie wonen er? Hoe gaat het er aan toe in de wijken? Hoe bouwen inwoners, professionals en organisaties samen aan deze jonge en snel groeiende stad? Je hoort het in... In Almere.

 

In editie 3 van ‘In Almere’ is het thema Vakantie. Wat kun je vlakbij huis allemaal doen? Want de versoepelingen zijn fijn, maar door corona is niets meer vanzelfsprekend. Is het in de zomervakantie goed toeven in Almere? Wat kun je allemaal doen? Wie zetten hun schouders onder alle activiteiten? Podcaster en onderzoeker @Eelco-Visser gaat voor ons op onderzoek uit in editie 3 van…. In Almere!

 

Met dank aan Kleur in cultuur - Biza-Shalmashi, Els-Spraakman, Erwin-Duits, Nel Huttenga, Zomerschool voor Senioren - Ingeborg-Korte, Mariëtte-Alberda én burgemeester Franc Weerwind die de vakantie voor iedere Almeerder inluidt met een mooie gastbijdrage! Copyright De Schoor 2021