A A A
Je bent hier > Almere on Stage Doe-dag bij het jongerenwerk

Op donderdag 3 juni heeft ons jongerenwerk een prachtige samenwerking gehad met Almere on Stage. Verschillende jongeren van allerlei scholen hadden zich aangemeld en gekozen voor het beroep Jongerenwerk.
Op basis van een profielbeschrijving hebben ze online hiervoor gekozen en mochten zij fysiek aanwezig zijn bij Het Karwij, Multiclub Almere om een tipje van de sluier opgelicht te krijgen van het Dynamisch Jongerenwerk.

Door een samendenksessie met BijzondereBreinen onder leiding van gespreksleider Ido de Waal mochten de jongeren gaan meedoen, meedenken en meebeslissen over wat missen wij (jongeren) in Almere en hoe vergroten wij onze kansen.


Door de input van jongerenwerkers van Youth for Christ, JAMES en Tante Rox heeft dit geleid tot een mooie interactieve middag die vastgelegd is door collega Bastian.

De interactie was fysiek en online via Zoom te volgen waarbij, via een onlinedocument op googledrive gedeeld werd. Hierin kon men gelijk opschrijven wat er gevraagd werd vanuit de input jongeren omtrent de specifieke onderwerpen die zij belangrijk vonden.
 



Copyright De Schoor 2021