A A A
Je bent hier > Nieuws > Learn2Work bestaat 10 jaar!

Op 11 april 2011 ging het leerwerkproject Learn2Work in buurtcentrum De Draaikolk in Almere Stad van start. Anno 2021 is Learn2Work niet meer weg te denken uit het Almeerse. Wat begon als een pilot met 15 jongeren is inmiddels een vast onderdeel van het jongerenwerk van De Schoor. Learn2Work is nu gehuisvest in buurtcentrum het EveNaarHuis in Almere Buiten.

 

Learn2Work is een traject op maat om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen en te activeren om terug te keren op de arbeidsmarkt of weer deel te nemen aan scholing zodat zij een starkwalificatie halen. Dit alles om hun kansen op de arbeidsmarkt langdurig te verbeteren. Elk jaar stromen meer dan 50 jongeren per jaar succesvol uit!

 

In het 10-jarig bestaan heeft Learn2Work een groot netwerk opgebouwd. Want samenwerking met veel verschillende organisaties is noodzakelijk om alle kansen voor de jongeren zo optimaal mogelijk te benutten. Het enthousiaste team Learn2Work onder leiding van projectleider Daniëlle Lanzaat is heel trots dat zij nu het 10-jarig bestaan mogen vieren! Dat doen zij in de week van 12 april (online) met alle medewerkers, vrijwilligers, docenten en stagiairs.

 

Daarnaast is een filmpje en een magazine uitgebracht met daarin onder meer interviews met 10 jongeren, uit elk jaar een. Nieuwsgierig naar het magazine en/of het mooie filmpje dat gemaakt is voor het 10-jarig bestaan? Klik dan op één van onderstaande items of kijk op Zie www.learn2workalmere.nl. Van harte aanbevolen!

 Copyright De Schoor 2021