A A A
Je bent hier > Nieuws > Een terugblik op Landelijke Opschoondag

Heel Nederland ging op 23 maart de strijd aan tegen zwerfafval. Ook in Almere hebben de inwoners zich ingezet voor een schonere stad.

 

Ondanks het wisselvallige weer was er bij De Speelhaven een geweldige opkomt. Ruim 28 zakken afval hebben we mogen innemen. Bas Trommelaar heeft met kinderen en ouders een mooi concert ten gehore gebracht. Wethouder Jesse Luijendijk kwam mee trommelen en verrichtte een prijsuitreiking voor kinderen die zich extra hadden ingezet tijdens de landelijke Opschoondag.

Op de 3e zaterdag van april hebben weonze maandelijkse zwerfiebingo, dan hopen we weer zoveel mensen te ontvangen!

 

Ook in de Eilandenbuurt zijn bewoners druk geweest! De leerlingenraad heeft i.s.m. gemeente Almere Schoon deze Opschoonmiddag georganiseerd.

De groepen 8 deden mee met een wedstrijd. Helaas is deze niet door de @rchipel gewonnen, echter meedoen is belangrijker!

 

Er waren docenten, bewoners en diverse andere leerlingen die hebben meegeholpen deze middag! Zij hebben op het schoolplein, rondom de school en in de wijk zeker 25 zakken zwerfvuil gevuld! De leerlingenraad heeft deze middag weer top georganiseerd: begeleiden van personen die kwamen prikken, uitgeven van de materialen en zorgdragen voor de catering.Copyright De Schoor 2024