Jongeren > Learn2Work: een traject op maat voor jongeren

Learn2Work is een leerwerkproject voor jongeren van 18 t/m 27 jaar die zijn uitgevallen op school, een uitkering hebben of een dagbesteding nodig hebben om in het dagritme te komen.

Doel is dat we jongeren binnen 1 jaar goed voorbereiden op de terugkeer naar school of werk.

Voor wie?
Learn2Work is een leerwerkproject in Almere voor jongeren in de leeftijd van 18 t/m 27 jaar.

Waarom?
Jongeren bij Learn2Work stromen binnen 1 jaar uit naar school of werk. Dat willen we bereiken. De jongeren volgen een jaar lang een dagbesteding van vier dagen in de week die voor de helft bestaat uit theorie, zoals Nederlands, Engels, rekenen, trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en coaching op houding, gedrag en werknemersvaardigheden en voor de andere helft uit leren in de praktijk.

Factsheet
Nieuwsgierig naar een korte weergave dit bijzondere project en naar de resultaten hiervan? Klik dan hier voor het factsheet over Learn2Work.

Nieuwsgierig naar een korte weergave van dit bijzondere project en de resultaten van dit project? Klik dan hier factsheet Learn2Work.

Meer weten?
Kijk op www.lerenenwerkenindewijk.nl


Learn2Work is mede mogelijk gemaakt door het 
Europees Sociaal Fonds© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl