Werken bij De Schoor > Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken voor een organisatie die zich inzet voor het welzijn van alle inwoners van Almere.
Dit geeft jou de gelegenheid om aan de slag te gaan in een veelzijdige functie in een sociale en prettige werkomgeving. Je treft een werkgever waar aandacht is voor medewerkers en die met jou meedenkt in je eigen (loopbaan)ontwikkeling, zodat jij je talent kan blijven ontwikkelen. Wij bieden een salaris dat past bij de functie en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Sociaal Werk, waaronder een individueel keuzebudget (IKB) ter hoogte van ongeveer 18% van je bruto jaarsalaris.

Het IKB kan je gebruiken om extra verlof te kopen, persoonlijk gewenste scholing en/of te laten uitbetalen als extra salaris, net wat voor jou wenselijk is. In deze functie kan worden gewerkt met flexibele werktijden, zodat er een optimale verhouding tussen werk en privé.

Voor onze sector geldt de cao Sociaal Werk https://www.sociaalwerk-werkt.nl/cao-sociaal-werk.

Je betrokken en enthousiaste collega's kom je óók tegen bij een van de vele activiteiten die de personeelsvereniging organiseert. 

 © De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl