Nieuws > KinderResto in buurtlokaal De Dop

Op dinsdag 23 mei start het KinderResto in buurtlokaal de Dop. Het KinderResto is een programma over een gezonde leefstijl voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Aan de hand van een echte chef-kok leren de kinderen over allerlei ingrediënten en gaan ze aan de slag met het bereiden ervan. Superleuk, natuurlijk…en gezond! U bent als ouder en/of verzorger van harte uitgenodigd om na afloop van elke les te komen proeven wat de kinderen hebben gemaakt. De laatste les wordt er een uitgebreid diner gemaakt voor alle ouders/verzorgers.

KinderResto gaat over koken, zelf doen, zelf leren, zelfvertrouwen, samenwerken en vooral gezelligheid.

Wilt u en uw kind meedoen? Meldt hem of haar dan snel aan via het emailadres: kinderresto@restovanharte.nl. Vermeld dan dat het gaat om het KinderResto in Almere en de naam en leeftijd van uw kind. Er is plek voor 15 kinderen. De middagen zijn gratis. Dit is inclusief lekkere hapjes!

We starten het programma op dinsdag 23 mei en aansluitend 10 dinsdagen.

We verzamelen steeds rond 15.15 uur bij het wijkcentrum en eindigen om 17.30 uur. U bent als ouder/verzorgen van harte uitgenodigd om elke les om 17:00 al het lekkers te komen proeven. Met uitzondering van de laatste keer op 25 juli. Dan zullen de kinderen een driegangen diner maken, dat we gezamenlijk om 17.30 uur op eten.

Wij koken altijd Halal. De foto’s die worden gemaakt zijn voor intern gebruik. Hiervoor is toestemming van de ouders/verzorgers vereist.

 © De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl