Nieuws
5 Mei audities een succes!
Wat een dag. Wat een talent. Wat hebben wij genoten van alle geweldige optredens! Wat een lastige keuze als je moet kiezen uit zoveel goede talenten dat wij hier in Almere hebben! Maar de keuze ...
Lees verder

Jongeren Learn2Work aan de slag met dromen tijdens bijeenkomst Zorg Verandert
Tijdens een drieluik met twee dialoogbijeenkomsten en de workshop ‘Welke stap zet jij?’ daagt Zorg Verandert mensen uit om met hun dromen aan de slag te gaan. Laatst begeleidde Zorg Verandert bijeenkomsten voor jongeren van Learn2Work in Almere. “Het was de moeite waard. Deze formule blijkt heel geschikt voor allerlei doelgroepen”, aldus dialoogbegeleider Gigi Dingler.
Lees verder

Multi-Club: super leuke activiteiten voor meiden!
Superleuke meidenactiviteiten afgelopen weken in de Multi-club. Verschillende meiden uit de groepen 7 en 8 deden mee met activiteiten als hightea, cakepops maken, filmmiddag, showergelly’s en slijm maken. En dat alles dankzij twee super actieve jonge meiden uit de Kruidenwijk.
Lees verder

Meivakantie op de jeugdlanden
De jeugdlanden organiseren tijdens de Meivakantie leuke extra activiteiten waar je aan mee kunt doen. Maar natuurlijk kun je ook hutten komen bouwen, skelteren, trampoline springen en nog veel meer. De jeugdlanden zijn deze vakantie open van woensdag t/m zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur, met uitzondering van Koningsdag: dan zijn de jeugdlanden gesloten.
Lees verder

Zumba in buurtcentrum Kolkzicht
In buurtcentrum Kolkzicht kun je elke dinsdagavond deelnemen aan ZUMBA. Tussen 19.00 en 20.00 uur kan iedereen die aan zijn/haar conditie wil werken lekker komen dansen.
Lees verder

Vakantieactiviteiten bij De Droomspeelbus
De Droomspeelbus is ook tijdens de meivakantie actief! Kom je meedoen aan onze sportieve activiteiten?
Lees verder

Vakantieactiviteiten vanuit De Wieken
Het kinderwerk in buurtcentrum De Wieken organiseert tijdens de komende meivakantie twee leuke activiteiten (waarvan één samen met jongerencentrum Place 2B). Dinsdag 25...
Lees verder

Kleedjesmarkt in de Eilandenbuurt
Kom je op 27 april ook naar de kinderkoningsdag in de Eilandenbuurt? Bij/in brede school de Archipel kun je je spullen verkopen op de kleedjesmarkt en je talenten laten zien tijdens het open podium. De opbrengst gaat naar het AZC Almere.
Lees verder

Wijkteam Tussen de Vaarten organiseert Moederdagontbijt
OP zaterdag 13 mei organiseert het wijkteam Tussen de Vaarten een Moederdagontbijt met knutselpresentje (gemaakt door de kinderen) en waarin moeders uit Tussen de vaarten vragen, ideeen met elkaar kunnen delen.
Lees verder

Workshop Stress Release
Stress hoort bij ons overlevingsmechanisme, niks mis mee zolang het jou niet de baas wordt. Mogelijke gevolgen van aanhoudende stress: hoofdpijn, spanning in je lijf, maag- en darmklachten, hartkloppingen, slapeloosheid, verzwakking van het hele immuunsysteem met als gevolg verhoogde kans op chronische ziekten.
Lees verder
© De Schoor, Welzijn in Almere | Haagbeukweg 153 | Postbus 1220 | 1300 BE Almere | Telefoon 036 - 52 78 500 | E-mail: info@deschoor.nl